Glasudskiftning - FA-Byg

Glasudskiftning

I tilfælde af indbrud, hærværk eller anden glasskade, er vi hurtigt klar, hos FA-BYG og Tømrer- og Byggefirma, til at udbedre skaden på en faglig, korrekt måde
Bliver glasset i dine vinduer og døre beskadiget, er det vigtigt at få ruden skiftet.

Glasudskiftning - FA-BYG

FA-BYG leverer og monterer termoruder i alle størrelser og former og skifter både det lille kældervindue og butikkernes store udstillingsvinduer.

 

Punkteret rude
En punkteret termorude er utrolig irriterende at se på. Derudover siver den isolerende gasart i ruden også ud og isoleringsevnen forsvinder. Ruden kan desværre ikke repareres, men skal skiftes ud.
Er vinduets træværk stadig i orden, kan man nøjes med kun at udskifte ruden til en energirigtig rude.

 

Energitermorude
Kuldenedfald, træk, utætheder, kondensvand og rådne vinduer skaber dårligt indeklima. Et problem, der umiddelbart kan synes vanskeligt at håndtere, men faktisk er det let at komme til livs og i langt de fleste tilfælde kan det ske uden at skifte hele vinduet. Som oftest er det tilstrækkeligt at skifte termoruder ud med energiruder.
Traditionelle termoruder med almindeligt glas er efterhånden blevet afløst af energitermoruder.
I energitermoruder har det inderste lag glas en belægning, som reflekterer en del af varmen tilbage i rummet, og dermed har vinduet en væsentligt bedre isoleringsevne. Hvis vinduerne i dit hus i øvrigt er tætte og i god stand, kan du energiforbedre ved at udskifte de gamle termoruder med nye energitermoruder. Det er billigere og nemmere end at skifte hele vinduet ud, og det vil forbedre isoleringen i huset.
Med energiruder får du et bedre indeklima, sparer på varmeregningen og skåner miljøet ved at mindske udledningen af CO2.

 

Sikkerhedsglas
Hvis du vil sikre din bolig endnu bedre mod indbrud og ubudne gæster, vil det være oplagt at sætte sikkerhedsglas (hærdet glas) i dine døre og vinduer.
Faktisk er det et lovkrav, at man ved brusekabiner, terrassedøre og vinduespartier, med glas helt til gulv, skal anvende sikkerhedsglas - også i private hjem.

 

Lydglas
Støj er et voksende miljøproblem. Med støjdæmpende glas kan du reducere støjniveauet indendørs, mod støj fra f.eks. jernbane eller stærk trafikeret vej.

Velkommen til FA Byg - Din lokale tømrer i Skjern - Vi kører dog også i det øvrige Vestjylland
 
Læs mere om FA Byg - Din tømrer i Skjern
Fa Byg - Tømrer og byggefirma i Skjern - Vi kører også i resten af vestjylland
Entrepriser i Tarm, Skjern, Videbæk og det øvrige Vestjylland
Læs mere om vores projekter her
 
Reparation i Vestjylland - Store som Små
Galleri over projekter vi har udført
Seneste Nyheder - Læs mere her
 

FA-BYG v/ Flemming Frost Andersen Herborgvej 51, Finderup

6900 Skjern

Telefon: 97 36 16 26

Mobil: 20 91 65 46

Mail: kontakt@fabyg.com

 

STÅLTAG
Metrotile Roofing Systems

PLAST/ ALU

VINDUER

Bauelementer