Få Nyt tag

Taget er en meget stor del af husets helhedsindtryk, derfor er det vigtigt, at vælge det helt rigtige tag, når du bygger nyt, eller når det gamle tag står for udskiftning.

 

Et nyt tag er en oplagt mulighed for at give din bolig et stilmæssigt løft og der en verden af muligheder.

 

 

 

Få et nyt tag med FA byg

Eternittag:

Eternit bølgepladen er lavet af miljøvenlig fibercement.
Tagpladen er herefter malet med en speciel udviklet maling der kan modstå sollys og alt slags vejr og giver derfor en lang levetid for taget.
Eternit bølgeplader anvendes som tagbelægning på villaer, parcel- og rækkehuse, fritidshuse, landejendomme, carporte og udhuse.


Ståltag:

Ståltag er et let tag og kan derfor ofte med fordel lægges ovenpå den eksisterende tagkonstruktion. Dette sparer både besværet med nedtagning, samt omkostninger til bortkørsel af det gamle tag. En anden fordel ved at lade det gamle tag blive liggende, er at det kan fungere som undertag for det nye ståltag.
Taget er vejrbestandigt, kræver minimum vedligeholdelse og har en lang levetid. Desuden egner ståltag sig godt på bygninger med lav taghældning og er hurtig at montere. Ståltage fås med mange forskellige profiler og farver.


Betontagsten:

Betontagsten findes i mange flotte farver og fås som vingetagsten med 1 eller 2 buer og som flade tagsten, der til forveksling ligner skiffersten. Stenene er også kendt som cementtagsten, fordi de er fremstillet af en blanding af vand, sand og cement, nemlig beton. Søger du efter et godt og billigt alternativ til de dyrere tagsten, er beton tagsten et fremragende valg, som både er populære til nybyggeri og ved renovering.


Tegltag:

Tegltag er udover at være elegant også meget hårdfør - et valg for den lidt kræsne husejer. Men et tegltag er faktisk, hverken på kort eller længere sigt dyrere end eternittage eller betontagsten. Et tegltag holder et sted mellem 60-100 år, hvorefter størstedelen af tagstenene endda stadig kan genbruges i lang tid.
Tegl er et 100 % naturprodukt og fås i et hav af farver med enten en mat eller blank overflade.


FA-BYG Tømrer og Byggefirma rådgiver og inspirerer gerne med udgangspunkt i lige præcis dit hus, når du skal vælge nyt tag.

 

Vi kan være behjælpelige i hele Vestjylland – men kører også ofte længere væk hjemmefra, til tagarbejde og selfølgelig ogsa alle mulige andre bygge opgaver

Velkommen til FA Byg - Din lokale tømrer i Skjern - Vi kører dog også i det øvrige Vestjylland
 
Læs mere om FA Byg - Din tømrer i Skjern
Fa Byg - Tømrer og byggefirma i Skjern - Vi kører også i resten af vestjylland
Entrepriser i Tarm, Skjern, Videbæk og det øvrige Vestjylland
Læs mere om vores projekter her
 
Reparation i Vestjylland - Store som Små
Galleri over projekter vi har udført
Seneste Nyheder - Læs mere her
 

FA-BYG v/ Flemming Frost Andersen Herborgvej 51, Finderup

6900 Skjern

Telefon: 97 36 16 26

Mobil: 20 91 65 46

Mail: kontakt@fabyg.com

 

STÅLTAG
Metrotile Roofing Systems

PLAST/ ALU

VINDUER

Bauelementer